VEELGESTELDE VRAGEN


OFFERTERESERVEREN

WERKEN VOOR AETHON CHAUFFEURSSERVICE?

Kan ik stage lopen of werken bij Aethon Chauffeursservice?

Een open sollicitatie kun je altijd sturen naar info@aethonchauffeur.nl met de titel: open sollicitatie voor: *functie of afdeling*

Ik zoek werk. Hoe kan ik me aanmelden?

Op onze website kun je gericht zoeken naar de vacature die bij je past. Je kunt contact opnemen via het contact paginaop de website. De recruiter zal aan de hand van je opleiding en werkervaring (CV) beslissen of jouw profiel aansluit bij de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Je krijgt binnen 48 uur reactie op je sollicitatie.

Hoe kan ik me inschrijven bij Aethon Chauffeursservice?

Via ‘Solliciteren’ in het hoofdmenu kan je solliciteren en inschrijven. Wil je liever een van onze recruiters spreken? Bel dan het hoofdkantoor op 0800-5559999.

Wat wordt er met mijn persoonsgegevens gedaan?

Deze blijven uitsluitend in het bezit van Aethon Chauffeursservice. Wij verkopen (of schenken) nooit gegevens aan derden. Je gegevens worden uitsluitend getoond aan bedrijven die aangesloten zijn bij onze organisatie en die jou kunnen helpen aan een leuke, passende (bij)baan.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Wij betreuren het als u niet tevreden bent! Kunnen wij ons verbeteren? Dan horen wij dat graag van u. Via het contact pagina kunt u ons bellen.

Hoe dien ik een aanvraag in?

Een chauffeur kunt u online reserveren via het reserveringsformulier.

Wat is het tarief van een studentchauffeur?

Een studenchauffeur kost €23,60 per uur. De minimale afname is 3 uur. 

Welke zaken kan ik terugvinden op mijn loonstrook?
Je loonstrook is een overzicht van wat je in de voorgaande periode hebt verdiend. Op je loonstrook staat vermeld wat je brutoloon is, wat daar aan inhoudingen vanaf is gegaan en wat je nettoloon is. De diverse inhoudingen staan onder elkaar uitgesplitst. Ook vind je hier informatie over je reserveringen en je loonbetalingen. Op een loonstrook dient minimaal te staan:

 • het brutoloon
 • hoe het brutoloon is opgebouwd
 • inhoudingen (sociale premies, loonbelasting)
 • de periode waarop de loonbetaling betrekking heeft
 • naam werknemer, sofinummer werknemer
 • naam werkgever
 • cumulatief overzicht van alle betalingen en inhoudingen
Hoe vraag ik een offerte aan?

Op onze website kunt u het contactformulier invullen. Binnen twee uur sturen wij u een offerte of nemen, indien gewenst, contact met u op. Mocht u telefonisch contact willen opnemen, dan kan dat via 0800-5559999. U kunt uw vraag ook altijd mailen naar info@aethonchauffeur.nl.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

WAAROM KIEZEN VOOR AETHON

Chauffeurs leveren met de grootste zorgvuldigheid, dat is wat we graag doen. Sinds onze oprichting in 2005 ontwikkelen we onze organisatie om steeds beter en flexibeler onze chauffeurs te kunnen leveren. We begeleiden de studenten bij de start van hun chauffeurscarrière en we helpen directiechauffeurs bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

 • 24 uur per dag bereikbaar

 • Betrouwbaar

 • Zeer scherpgeprijsd

 • Zeer flexibel

RESERVEER NU UW CHAUFFEURSDIENST

OVER ONS

Aethon Chauffeursservice is sinds 2005 actief in het leveren van diverse chauffeursdiensten op maat door heel Nederland. Met meer dan 800 actieve chauffeurs helpen wij u graag bij elke aanvraag.

CONTACT

Adres

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam

Telefoonnummer

0800-5559999

E-mail

info@aethonchauffeur.nl