EVENEMENTEN


OFFERTERESERVEREN

WERKEN VOOR AETHON CHAUFFEURSSERVICE?

PROFESSIONELE, FLEXIBELE INZET


Voor uw evenement vertrouwen op ondersteuning door Aethon Chauffeursservice, verzekert u van representativiteit, be­trouw­baar­heid en optimale service. Wij streven ernaar om bij elk project of evenement de verwachtingen van u én uw gasten te overtreffen. Informeer vandaag nog naar onze uitgebreide mogelijkheden voor uw evenement.

EVENT SUPPORT VAN AETHON CHAUFFEURSSERVICE


VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

ONZE OPLOSSING

Aethon Chauffeursservice levert flexibel inzetbare medewerkers tijdens evenementen. Voor algemene ondersteunende werkzaamheden beschikken wij over een grote selectie representatieve studenten. Daarnaast werken we met ervaren professionals voor specifieke taken, zoals het coördineren van bezoekersstromen. Voor evenementen verzorgt Aethon Chauffeursservice onder meer:

Parkeerbegeleiders

Valet parking

Shuttle service

Thuisbrengservice

Directiechauffeur

FLEXIBELE ONDERSTEUNING


Aethon Chauffeursservice heeft als doel cliënten met specialistisch personeel, flexibel te ondersteunen. Wij onderscheiden ons door zelf intensief te investeren in het trainen van onze werknemers, en zo tegen voordelige tarieven de kwaliteit te leveren die u nergens anders vindt. Aethon Chauffeursservice bestaat sinds 2004 en heeft met Aethon Event Support door de jaren heen een prachtige portefeuille van grote en kleine evenementen opgebouwd.

RESERVEER NU UW CHAUFFEURSDIENST

OVER ONS

Aethon Chauffeursservice is sinds 2005 actief in het leveren van diverse chauffeursdiensten op maat door heel Nederland. Met meer dan 800 actieve chauffeurs helpen wij u graag bij elke aanvraag.

CONTACT

Adres

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam

Telefoonnummer

0800-5559999

E-mail

info@aethonchauffeur.nl