DIRECTIECHAUFFEUR


OFFERTERESERVEREN

WERKEN VOOR AETHON CHAUFFEURSSERVICE?

GEDIPLOMEERDE DIRECTIECHAUFFEUR


On­ze di­rec­tie­chauf­feur is be­trouw­baar, er­va­ren en re­pre­sen­ta­tief: De directiechauffeur we­et wat u ver­wacht als klant. Veiligheid en comfort staan dan ook centraal in de service van onze chauffeur. Elke directiechauffeur beschikt over een di­plo­ma van een voor­aan­staand
CCV-D rij­op­lei­dings­in­sti­tuut, zo­als Brus­e­co en In­ter­se­co, even­als in­ten­sie­ve trai­ning in voer­tuig­be­heer­sing en om­gang met agres­sie zijn stan­daard. Met een di­rec­tie­chauf­feur van Aethon Chauffeursservice ar­ri­veert u snel en vei­lig op de plaats van be­stem­ming.
Het ba­sis­ta­rief: € 35,- per uur, inclusief gratis aanvullende verzekering. 

Een chauffeur van Aethon Chauffeursservice beschikt over een flexibele instelling en is 24/7 inzetbaar voor ritten door binnen- en buitenland. Wanneer het nodig is kunt u de chauffeur in zijn of haar wachttijd ook andere kleinere klussen laten oppakken. Denk hierbij aan een kleine boodschap, administratief werk en het wassen en stofzuigen van uw auto.

Heeft u verder nog vragen over de inzet van een van onze directie chauffeurs? Neem dan gerust contact op met een medewerker. Aethon Chauffeursservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.  

BEKIJK HIER ONZE ANDERE CHAUFFEURSDIENSTEN


VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

WAAROM KIEZEN VOOR AETHON CHAUFFEURSSERVICE

Chauffeurs leveren met de grootste zorgvuldigheid, dat is wat we graag doen. Sinds onze oprichting in 2005 ontwikkelen we onze organisatie om steeds beter en flexibeler onze chauffeurs te kunnen leveren. We begeleiden de studentenchauffeurs bij de start van hun chauffeurscarrière en we helpen een directiechauffeur bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

  24 uur per dag bereikbaar

  Betrouwbaar

  Zeer scherpgeprijsd

  Bijzonder flexibel

Directiechauffeur chauffeursdienst

RESERVEER NU UW CHAUFFEURSDIENST

OVER ONS

Aethon Chauffeursservice is sinds 2005 actief in het leveren van diverse chauffeursdiensten op maat door heel Nederland. Met meer dan 800 actieve chauffeurs helpen wij u graag bij elke aanvraag.

CONTACT

Adres

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam

Telefoonnummer

0800-5559999

E-mail

info@aethonchauffeur.nl