INFORMATIE


OFFERTERESERVEREN

WERKEN VOOR AETHON CHAUFFEURSSERVICE?

INFORMATIE


CONTACT

Heeft u nog verder vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

ONZE VOORDELEN

Waarom kiezen voor de chauffeursdiensten van Aethon Chauffeursservice? Kom er snel achter!

VEELGESTELDE VRAGEN

Krijg antwoord op al u vragen over de chauffeursdiensten van Aethon Chauffeursservice.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

WAAROM KIEZEN VOOR AETHON CHAUFFEURSSERVICE

Aethon Chauffeursservice verzekert u van zeer representatieve en vakkundige studentchauffeurs en directiechauffeurs tegen een scherp uurtarief. Daarbij hanteren wij een zeer flexibel en voordelig reserveringsprotocol:

  •   Binnen 2 uur op elke plaats in de Randstad een studentchauffeur
  •   Binnen 4 uur door heel Nederland een studentchauffeur
  •   Scherper tarief bij veelvuldig gebruik
  •   Geen annuleringskosten indien de chauffeur nog niet vertrokken is
  •   Geen laatboekkosten
  •   Geen voorrijkosten
  •   Geen onnodige toeslagen

GESCHIEDENIS


2005

We beginnen een studenten chauffeursbedrijf en we gaan het beter doen dan de reeds bestaande bedrijven. Aethon Chauffeursservice wordt geboren op 10 augustus. We kiezen voor een naam die begint met een A, zodat we altijd bovenaan staan. En Latijn klinkt goed. We werken vanuit huis tot het niet meer kan.

2006

We openen ons kantoor (25m²) op de Rodezand in het centrum van Rotterdam, en nemen onze eerste medewerker voor op kantoor aan.

2007

Opening regionaal satellietkantoor in Maastricht voor de sollicitaties en trainingen.

2008

Onze eerste echte grote aanvraag. 400 chauffeurs inzetten tijdens de Kerstdagen. Even zweten, maar het lukt! Goed nieuws: onderzoek van studenten van de Erasmus Universiteit wijst uit dat Aethon Chauffeursservice het snelst levert van alle chauffeursbedrijven in Nederland.

2014

Wij zijn trots het fantastische nieuws met jullie te delen dat de chauffeurstak van Aethon deze week is overgenomen door het bedrijf Mobiliteitsdiensten Nederland. Mobiliteitsdiensten Nederland is gevestigd in Utrecht, is opgericht in 2001 en is net als wij sinds jaar en dag een begrip in de privéchauffeurswereld. Het bedrijf heeft meerdere labels, maar opereert vanuit de groepsnaam Mobiliteitsdiensten Nederland. Zij zullen het merk Aethon Chauffeursservice blijven voeren inclusief onze huisstijl. Zoekt u talenten voor de zorg, de overheid en voor het taxivervoer dan kunt u nog steeds bij Aethon terecht.

2017

Inmiddels hebben we een landelijke dekking met een bestand van meer dan 750 chauffeurs! We kunnen met trots zeggen dat wij één van de grootste partijen zijn in Nederland.

2018

De eerste (zeer grote) events zijn al weer succesvol verlopen. Op naar de volgende! In 2018 is Aethon naast de overige chauffeursdiensten weer veelvuldig aanwezig op grote events door heel Nederland.

FRISSE KIJK OP FLEXIBELE CHAUFFEURS


Chauffeurs leveren met de grootste zorgvuldigheid, dat is wat we graag doen. Sinds onze oprichting in 2005 ontwikkelen we onze organisatie om steeds beter en flexibeler onze chauffeurs te kunnen leveren. We begeleiden de studenten bij de start van hun chauffeurscarrière en we helpen directiechauffeurs bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

RESERVEER NU UW CHAUFFEURSDIENST

OVER ONS

Aethon Chauffeursservice is sinds 2005 actief in het leveren van diverse chauffeursdiensten op maat door heel Nederland. Met meer dan 800 actieve chauffeurs helpen wij u graag bij elke aanvraag.

CONTACT

Adres

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam

Telefoonnummer

0800-5559999

E-mail

info@aethonchauffeur.nl