STUDENTCHAUFFEUR


OFFERTERESERVEREN

WERKEN VOOR AETHON CHAUFFEURSSERVICE?

VOORDELIGE STUDENTCHAUFFEUR


Een studentchauffeur gebruikt u niet alleen om van A naar B te komen, het is ook uw visitekaartje. Onze stu­dent­chauf­feurs zijn daarom streng ge­se­lec­teerd. Wij garanderen een uitstekende rijstijl en sociale vaar­dig­he­den, goede beheersing van Nederlands en Engels en een re­pre­sen­ta­tief voorkomen. Een studentchauffeur van Aethon Chauffeursservice is vaardig, dis­creet en voordelig. Bij een studentchauffeur wordt er gebruik gemaakt van uw eigen auto. Basistarief: € 23,60 per uur, inclusief gratis aanvullende verzekering.

Een studentchauffeur van Aethon Chauffeursservice is zeer flexibel inzetbaar in binnen- en buitenland en schrikt niet van een rit laat op de avond of vroeg in de ochtend. Mede door ons ruime bestand aan chauffeurs door heel Nederland en België, garanderen wij dan ook altijd een studentchauffeur tot 24 uur voor aanvang van de rit. Wanneer u verder nog vragen heeft over de inzet van een van onze chauffeurs of graag een reservering wilt plaatsen, neem dan contact op met een medewerker. Aethon Chauffeursservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor al uw vragen.

POPULAIRE CHAUFFEURSDIENSTEN


VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!

WAAROM KIEZEN VOOR AETHON CHAUFFEURSSERVICE 

Chauffeurs leveren met de grootste zorgvuldigheid, dat is wat we graag doen. Sinds onze oprichting in 2005 ontwikkelen we onze organisatie om steeds beter en flexibeler onze chauffeurs te kunnen leveren. We begeleiden de studenten bij de start van hun chauffeurscarrière en we helpen directiechauffeurs bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

  •   24 uur per dag bereikbaar
  •   Betrouwbaar
  •   Zeer scherpgeprijsd
  •   Zeer flexibel
Studentchauffeur

RESERVEER NU UW CHAUFFEURSDIENST

OVER ONS

Aethon Chauffeursservice is sinds 2005 actief in het leveren van diverse chauffeursdiensten op maat door heel Nederland. Met meer dan 800 actieve chauffeurs helpen wij u graag bij elke aanvraag.

CONTACT

Adres

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam

Telefoonnummer

0800-5559999

E-mail

info@aethonchauffeur.nl